Zorgverhuizing

De beste zorgverhuizer van Drenthe

Een verhuizing in de zorg is vaak vele malen complexer dan een reguliere zakelijke verhuizing. Naast het feit dat er vaak kostbare bezittingen worden vervoerd hebben we ook te maken met mensen. Dit betekent dat er rekening gehouden moet worden met zeer veel verschillende factoren en dat er ook absoluut geen ruimte is voor fouten.

 Wij hebben ons bij DGO verhuizingen door de jaren heen gespecialiseerd als een zakelijke verhuisservice voor de zorg. Zo voeren wij regelmatig verhuizingen uit voor onder andere de volgende zorginstellingen: NNCZ, ZZWD, Treant & Ambiq.

Logo Treant Ambiq ZZWD NNCZ

Waarom DGO?

 • Altijd 1 vast aanspreekpunt.
 • Gecertificeerde en erkende verhuizers
 • Voor alle formaten verhuizingen
 • Middels een vooraf doorgesproken plan kunnen wij rekening houden met de volgorde van uw ADL route, zodat we meteen achter de zorg aan de woningen kunnen verhuizen
 • Altijd verhuizen binnen één dag (meerdere afdelingen verhuizen in één dag is ook mogelijk).
 • Volledige ontzorging van de verhuizing. Uw werknemers worden dus niet extra belast.
 • Uitgebreide Handyman service
 • Wij kunnen ziekenhuisbedden en overige medische apparatuur verhuizen.
 • Wij kunnen uw printer verhuizen.
 • Vooraf leveren van stevige DGO dozen.
 • Mogelijkheid tot opslag in een verwarmde, stofvrije en beveiligde omgeving.
 • Indien van toepassing regelen wij een vergunning om op uw verhuisdag met de verhuisauto’s bij uw locaties te mogen parkeren.
 • Zeer flexibel (weekendverhuizingen zijn ook mogelijk).

Onze werkwijze

Ieder project is anders en elk verhuisplan wordt op maat samengesteld door één van onze ervaren verhuisadviseurs. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons gedurende het gehele project altijd één aanspreekpunt heeft, zodat er vlot geschakeld kan worden en iedereen altijd op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Middels een vooraf doorgesproken plan kunnen wij rekening houden met de volgorde van uw ADL route , zodat we meteen na de door u geleverde zorg aan de woningen kunnen verhuizen.

 Verder werken wij alleen maar met vaste teams van goed opgeleide en ervaren verhuizers. Hiermee zorgen we er voor dat de verhuizing efficient en probleemloos uitgevoerd kan worden. Bij verhuizingen op korte afstand gaan wij snel laden (er wordt niet gestapeld) en zetten we liever een extra auto in, indien dit nodig blijkt te zijn. Bij verhuizingen op lange afstand besteden we juist extra zorg aan het inpakken, zodat we minder transportbewegingen hebben.

U kunt bij ons met alle formaten zorg verhuizingen terecht. Of het nou om de verhuizing van één kamer gaat of de verhuizing van meerdere afdelingen, wij zorgen er altijd voor dat de gehele verhuizing in één dag zal worden uitgevoerd. Wij kunnen bijvoorbeeld Om 7.30 uur
starten en één of meerdere afdeling in één dag verplaatsen, zodat uw bewoners om 16.30 uur weer op de nieuwe locatie in
hun eigen omgeving terug kunnen keren. Bij het verhuizen van een complete afdeling adviseren wij u om een leuke activiteit met de bewoners te doen en wij zorgen voor de gehele verhuizing.

Specialistische diensten voor zorgverhuizingen

Sommige voorwerpen vragen een specialistische manier van verhuizen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ziekenhuisbedden of medische apparatuur. Niet elk verhuisbedrijf heeft de juiste ervaring en certificering om de verhuizing van deze voorwerpen uit te kunnen voeren. Medische apparatuur is vaak ook zeer kostbaar en een kleine schade zou al funest kunnen zijn. Met de verhuisservice van DGO verhuizingen ben u er van verzekerd dat uw eigendommen probleemloos naar de nieuwe locatie vervoerd kunnen worden.

Verder is het bij ons ook mogelijk om uw printer te verhuizen. Normaliter moet u hiervoor uw leasemaatschappij inschakelen waar u vaak een flinke rekening van zult ontvangen. Wij kunnen dit ook voor u doen. 

Heeft u verder nog vragen over de verhuizing van specialistische zorg apparatuur? Neem dan snel contact met ons op via de onderstaande button.

Medische apparatuur verhuizen

Hét zorg verhuisbedrijf van Drenthe

Vertrouwd verhuizen sinds 1935. Wij hebben al bijna 100 jaar verhuiservaring en zijn actief in alle dorpen en steden rondom onze vestigingsplaats Hoogeveen. Hierbij kunt u denken ondere andere denken aan bijvoorbeeld: Emmen, Beilen, Assen, Meppel en nog veel meer!

verhuisadviseur

Persoonsgegevens


  Uw huidige adres: