Verhuizing bedrijf

Zakelijke verhuizing

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen met uw bedrijf en zoekt u een ervaren verhuisbedrijf om dit voor u te doen? DGO verhuizingen is zeer ervaren op het gebied van zakelijke verhuizingen. Van eenmanszaken tot aan multinationals, wij kunnen alle soorten bedrijfsverhuizingen voor u uitvoeren tegen een scherpe prijs. In goed overleg kijken we samen met u naar de situatie en wordt er een efficient actieplan opgesteld, zodat u en uw werknemers zo min mogelijk hinder ondervinden van de verhuizing. Op verzoek is een eventuele weekendverhuizing ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om te informeren naar de mogelijkheden. Wij garanderen u altijd een zorgeloze verhuizing.

Afbeelding bedrijfsverhuizing

Waarom DGO?

 • Altijd 1 vast aanspreekpunt.
 • Gecertificeerde en erkende verhuizers.
 • Voor alle formaten verhuizingen.
 • Wij werken altijd met een verhuisplan met een aparte indelingstekening.
 • Altijd verhuizen binnen één dag (meerdere afdelingen verhuizen in één dag is ook mogelijk).
 • Wij werken met één kleur sticker per afdeling.
 • Wij monteren en demonteren uw bureau’s.
 • Het komt ook voor dat er altijd een deel van de medewerkers door moet kunnen werken. In samenwerking met onze ict afdeling kunnen we er voor zorgen dat uw bedrijf niet stil komt te liggen.
 • Moderne verhuiswagens en hoogwaardig inpak materiaal.
 • Wij kunnen uw printer verhuizen.
 • Vooraf leveren van stevige DGO dozen.
 • Mogelijkheid tot tijdelijke en langdurige opslag in een verwarmde, stofvrije en beveiligde omgeving.
 • Onderdeel van de Waninge groep, dus indien nodig altijd beschikbaarheid over extra auto’s & capaciteit.
 • Zeer flexibel, weekendverhuizingen zijn ook mogelijk.

Onze werkwijze

Hoe een project daadwerkelijk uitgevoerd wordt hangt natuurlijk volledig af van uw wensen, maar er zijn een aantal zaken die voor elke zakelijke verhuizing van belang zijn. Gedurende het gehele project heeft u altijd één vast aanspreekpunt, bij vragen of wijzigingen kan er op deze manier snel worden gereageerd. Verder werken we altijd met een vooraf doorgesproken verhuisplan die in één dag kan worden uitgevoerd met een aparte indelingstekening. Doordat we onderdeel zijn van de Sent Waninge groep beschikken wij altijd over voldoende verhuiswagens/vrachtwagens voor elk project. Er is geen verhuizing die wij niet kunnen regelen.

Met behulp van het verhuisplan en ons kleuren coderingssysteem is het ook mogelijk om meerdere afdelingen in één keer te verhuizen. Indien een deel van het bedrijf operationeel moet blijven kunnen wij er in samenwerking met onze ICT afdeling voor zorgen dat een deel van uw medewerkers ongestoord door kan blijven werken.

Indien uw printer mee verhuist, dan kunnen wij dat ook voor u doen. Onze printer verhuisservice is altijd voordeliger dan die van uw leasemaatschappij. Wij maken alleen gebruik van moderne verhuiswagens en hoogwaardig inpakmateriaal. Op deze manier bent u er altijd van verzekerd dat uw eigendommen zonder schade op de nieuwe locatie arriveren. Verder zorgen we er voor dat u tijdig stevige verhuisdozen van ons geleverd krijgt, zodat u op uw eigen tempo kunt inpakken.

In het geval van een verbouwing of nieuwbouw kunnen wij er in overleg met uw bouwcoördinator altijd voor zorgen dat we één ruimte voor na het bouwpersoneel aankomen.

Zakelijke verhuizing kantoor

Hét zakelijke verhuisbedrijf van Drenthe

Vertrouwd verhuizen sinds 1935. Wij hebben al bijna 100 jaar verhuiservaring en zijn actief in alle dorpen en steden rondom onze vestigingsplaats Hoogeveen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: Emmen, Beilen, Assen, Meppel en nog veel meer!

verhuisadviseur

Persoonsgegevens


  Uw huidige adres: