Particuliere verhuizingen

Verhuizing in Nederland

Zorgeloos verhuizen op maat

Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn. Met onze verhuisservice wordt de verhuizing ook altijd in één dag uitgevoerd.  Na uw offerteverzoek zal één van onze ervaren verhuisadviseurs bij u langs komen om uw wensen en eventuele bijzonderheden te inventariseren. Daarnaast zal de adviseur uitgebreid met u doornemen hoe de verhuisdag eruit zal komen te zien. Of het nou een grote of kleine verhuizing betreft, wij zorgen altijd voor een zorgeloze en efficiënte verhuizing.

Dgo verhuizinge erkende verhuizers

Erkende verhuizers

Wij zijn voorzien van het branchekeurmerk “Erkende Verhuizers“. Dit geeft aan dat wij als verhuisbedrijf voldoen aan alle kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, goede consumentenvoorwaarden, veiligheid en milieu. Ons belangrijkste doel is dan ook altijd om u 100% tevreden naar uw nieuwe locatie te krijgen. Verder betekent dit ook dat al uw eigendommen 100% verzekerd zijn zonder eigen risico tijdens de verhuizing middels het Erkende verhuizers garantie certificaat. 

Onze verhuisservice

Wij werken alleen maar met vaste teams van goed opgeleide en ervaren verhuizers. Hiermee zorgen we er voor dat de verhuizing efficient en probleemloos uitgevoerd kan worden. Bij ons gaat dan ook alles in één dag. 

 Uw eigendommen verdienen uiteraard ook het beste verhuismateriaal. Wij werken dan ook met moderne verhuiswagens, goede inpakmaterialen en wij hebben verschillende types eigen verhuisdozen, zodat uw bezittingen altijd op de juiste manier vervoerd kunnen worden. Foto lijsten en schilderijen verpakken wij bijvoorbeeld in een speciale kist om schade te voorkomen.

Bij een verhuizing komt uiteraard veel meer kijken dan alleen het goed overbrengen van uw bezittingen. Daarom bieden wij ook extra mogelijkheden aan zoals:

 • Het demonteren en monteren van uw meubels.
 • Het in en uitpakken van uw kasten.
 • Het verwijderen en ophangen van lampen.
 • Indien nodig tijdelijke of langdurige opslag, zodat u geen overbruggingshypotheek nodig heeft ( Uw eigendommen worden opgeslagen in een afgesloten kist in een temperatuur gereguleerde opslagloods die is beveiligd met een volledig alarmsysteem).
 • Afzetbak, dus in het geval van kortdurende opslag worden de goederen niet extra over geladen.
 • Wij kunnen tot de 4e verdieping met een verhuislift werken, dit gaat snel en scheelt veel overlast voor de rest van appartement bewoners.
 • Vooraf leveren van dozen.
 • Het verwijderen en afvoeren van los tapijt en het veeg schoon opleveren.
 • Indien van toepassing regelen wij een vergunning om op uw verhuisdag met de verhuisauto bij uw woningen te mogen parkeren.

Kosten verhuisbedrijf

Wat kost een verhuisbedrijf? Dat is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt. De kosten voor een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Zoals bijvoorbeeld de grootte van de inboedel, de grootte van de nieuwe en bestaande woning en de toegankelijkheid. Onze verhuisadviseur kan u ondersteunen in het maken van verschillende keuzes bij de verhuizing die van invloed zijn op de prijs. Hierdoor blijft goedkoop verhuizen mogelijk. We krijgen dan ook vaak de feedback: “De offerte valt me erg mee!”.

Hét verhuisbedrijf van Drenthe

Vertrouwd verhuizen sinds 1935. Wij hebben al bijna 100 jaar verhuiservaring en zijn actief in alle dorpen en steden rondom onze vestigingsplaats Hoogeveen. Hierbij kunt u denken ondere andere denken aan bijvoorbeeld: Emmen, Beilen, Assen, Meppel en nog veel meer!

verhuisadviseur

Uw huidige adres
  Uw nieuwe adres


  Persoonsgegevens: