Piano verhuizen

Piano/vleugel vervoeren door heel Nederland

Specialist in piano's verhuizen

Het verhuizen van een piano is zeer specialistisch werk. Naast het immense gewicht, zijn piano’s vaak ook onhandig en is het vrijwel onmogelijk om deze een trap op of af te krijgen. Een piano is vaak een waardevol en kostbaar instrument die u graag ten alle tijde in topconditie houdt. Met onze jarenlange ervaring in piano transport weten wij precies wat er bij het verhuizen van een piano komt kijken. 

Vanwege de logistieke uitdagingen die komen kijken bij het verhuizen van een piano raden wij u altijd aan om de verhuizing door een piano verhuisbedrijf uit te laten voeren. Het zou natuurlijk doodzonde zijn als uw waardevolle bezit de verhuizing niet overleefd.  Door de verhuizing van uw piano van de oude naar de nieuwe locatie door DGO Verhuizingen uit te laten voeren bent u er altijd van verzekerd dat deze probleemloos en zonder schade op de gewenste locatie zal arriveren zodat u daar in de toekomst naar hartelust piano zal kunnen spelen. Benieuwd naar de kosten voor het verhuizen van een piano? Vraag dan snel gratis een offerte aan.

Geen lift in uw gebouw?

Dat is voor ons geen enkel probleem. Indien u geen lift in het gebouw heeft kunnen wij uw piano alsnog veilig verhuizen met behulp van een verhuislift. Wij kunnen tot de 4e verdieping met een verhuislift werken, dit gaat snel en scheelt veel overlast voor uw buren. Wel zo prettig!

Piano opslag

Naast het verhuizen van uw piano is het bij ons ook mogelijk om deze tijdelijk op te slaan. Bijvoorbeeld als u er tijdelijk geen ruimte voor heeft of tijdens een verbouwing. Uw bezit wordt uiteraard met de grootste zorg behandeld en zal in een afgesloten kist worden gestald. De ruimte waar de kist in wordt gestald is verwarmd, stofvrij en beveiligd middels een volledig alarmsysteem. Wilt u graag meer informatie over het opslaan van uw piano, dan kunt u contact met ons opnemen via: info@dgoverhuizingen.nl of 0528-227807.

Pianoverhuizing

Hét piano verhuisbedrijf van Drenthe

DGO verhuizingen heeft jarenlange ervaring in het verhuizen van piano’s en is actief in alle dorpen en steden rondom onze vestigingsplaats Hoogeveen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: Emmen, Beilen, Assen, Meppel en nog veel meer!

verhuisadviseur

Uw huidige adres
    Uw nieuwe adres


    Persoonsgegevens: