Particulier verhuizen

Onze diensten

Zorgeloos verhuizen in Nederland

Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn. Met onze verhuisservice wordt de verhuizing ook altijd in één dag uitgevoerd.  Na uw offerteverzoek zal één van onze ervaren verhuisadviseurs bij u langs komen om uw wensen en eventuele bijzonderheden te inventariseren. Daarnaast zal de adviseur uitgebreid met u doornemen hoe de verhuisdag eruit zal komen te zien. Of het nou een grote of kleine verhuizing betreft, wij zorgen altijd voor een zorgeloze en efficiënte verhuizing.

Specialist in piano's verhuizen

Het verhuizen van een piano is zeer specialistisch werk. Naast het immense gewicht, zijn piano’s vaak ook onhandig en is het vrijwel onmogelijk om deze een trap op of af te krijgen. Een piano is vaak een waardevol en kostbaar instrument die u graag ten alle tijde in topconditie houdt. Met onze jarenlange ervaring in het verhuizen van piano’s weten wij precies wat er bij het verhuizen van een piano komt kijken. 

Vanwege de logistieke uitdagingen die komen kijken bij het verhuizen van een piano raden wij u altijd aan om de verhuizing door een piano verhuisbedrijf uit te laten voeren. Het zou natuurlijk doodzonde zijn als uw waardevol bezit de verhuizing niet overleefd.  Door de verhuizing van uw piano door DGO Verhuizingen uit te laten voeren bent u er altijd van verzekerd dat deze probleemloos en zonder schade op de gewenste locatie zal arriveren zodat u daar in de toekomst naar hartelust piano kunt spelen. 

particulier verhuizen 2

Verhuizen naar een verzorgingshuis

Gaat uw vader, moeder of ander familielid op leeftijd binnenkort verhuizen naar een verzorgingshuis? Het verhuizen van ouderen naar een verzorgingstehuis is een ingrijpende verandering voor diegene die verhuisd wordt. Wij voeren dit soort verhuizingen bij DGO verhuizingen dagelijks uit en we weten dat dit type verhuizing een andere aanpak vergt dan een reguliere verhuizing. 

Uit onze ervaring blijkt dat de verhuizing van iemand zijn vertrouwde omgeving naar een verzorgingshuis een grote stap is waar al veel stress en regelwerk bij komt kijken. Het is voor ons dan ook van groot belang dat wij de stress van de verhuizing bij u weg kunnen nemen, zodat u uw familielid de volledige aandacht kunt geven. Wij voeren de verhuizing ook snel en volledig uit. Uw familielid kan s’ochtends opstaan in het huidige verblijf en s’avonds naar bed gaan in een compleet ingerichte omgeving in de nieuwe woning.  Daarnaast kan het oude huis eventueel schoon opgeleverd worden en kunnen wij overbodige spullen voor u afvoeren naar de stortplaats of kringloop.

Tijdelijke en langdurige inboedelopslag

Inboedel opslag in Drenthe nodig? Wij bieden naast onze verhuisservice ook tijdelijke of langdurige opslag voor meubels en overige inboedel. Of u nu gaat verbouwen en tijdelijk uw inboedel ergens moet opslaan of wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, maar er pas over 5 maanden in kunt; Bij DGO Verhuizingen hebben wij altijd een opslag mogelijkheid die bij uw situatie past. Lees hieronder over de voordelen van onze loods:

  • Uw inboedel wordt veilig opgeslagen in een volledig afgesloten kist.
  • De temperatuur in onze loods wordt perfect gereguleerd om altijd de beste opslagcondities te bieden.
  • Flexibele opslag periode. U bepaalt zelf hoe lang of kort u de opslag nodig heeft. 
  • Voorzien van een uitgebreid alarmsysteem.  Om altijd de veiligheid van uw eigendommen te kunnen waarborgen.
  • Flexibel in het volume. Of u nou veel of weinig op wilt slaan. Bij ons is het allebei mogelijk.
verhuisadviseur dgo

Uw huidige adres
    Uw nieuwe adres


    Persoonsgegevens: