Schoolverhuizing

Schoolverhuizing

Moet er op uw school binnenkort iets verhuisd worden en zoekt u een ervaren verhuisbedrijf om dit voor u te doen? De verhuisservice van DGO verhuizingen is zeer ervaren op het gebied van schoolverhuizingen. Van het verhuizen van één klaslokaal tot aan een hele school, wij kunnen alle soorten verhuizingen voor u uitvoeren tegen een scherpe prijs. In goed overleg kijken we samen met u naar de situatie en wordt er een efficient actieplan opgesteld, zodat u en uw leerlingen zo min mogelijk hinder ondervinden van de verhuizing. Het is voor ons bijvoorbeeld mogelijk om de verhuizing in het weekend of in de schoolvakanties uit te voeren.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om te informeren naar de mogelijkheden. Wij garanderen u altijd een zorgeloze verhuizing.

Waarom DGO?

 • Altijd 1 vast aanspreekpunt.
 • Gecertificeerde en erkende verhuizers
 • Voor elke omvang verhuizingen
 • Wij werken altijd met een verhuisplan met een aparte indelingstekening.
 • Altijd verhuizen binnen één dag (meerdere lokalen verhuizen in één dag is ook mogelijk).
 • Volledige ontzorging van de verhuizing. Uw leraren worden dus niet extra belast.
 • Uitgebreide Handyman service.
 • Moderne verhuiswagens en hoogwaardig inpak materiaal.
 • Wij kunnen uw printer verhuizen.
 • Vooraf leveren van stevige DGO dozen.
 • Mogelijkheid tot tijdelijke en langdurige opslag in een verwarmde, stofvrije en beveiligde omgeving.
 • Zeer flexibel (Verhuizen in vakanties en het weekend is ook mogelijk).

Verhuizing in het onderwijs

Hoe het verhuizen daadwerkelijk uitgevoerd wordt hangt natuurlijk volledig af van uw wensen, maar er zijn een aantal zaken die voor elke verhuizing in het onderwijs van belang zijn. Gedurende het gehele project heeft u altijd één vast aanspreekpunt, bij vragen of wijzigingen kan er op deze manier snel worden gereageerd. Verder werken we altijd met een vooraf doorgesproken verhuisplan die in één dag wordt uitgevoerd met een aparte indelingstekening. Doordat we onderdeel zijn van de Sent Waninge groep beschikken wij altijd over voldoende verhuiswagens voor elk verhuizing. Er is geen verhuizing die wij niet kunnen regelen.

Met behulp van het verhuisplan en ons kleuren coderingssysteem is het ook mogelijk om meerdere klaslokalen in één keer te verhuizen. Wij begrijpen dat het vaak niet mogelijk is om de verhuizing gedurende de week uit te voeren in verband met de schooltijden van uw leerlingen. Wij zijn erg flexibel en zijn dan ook inzetbaar tijdens het weekend en schoolvakanties. Dit zorgt ervoor dat uw leerlingen geen lessen hoeven te missen. Verder kunnen wij ook volledige kasten en bergingen voor u in en uitpakken. Op deze manier worden uw leraren hier niet extra mee belast. Verder maken wij alleen gebruik van moderne verhuiswagens en hoogwaardig inpakmateriaal. Op deze manier bent u er altijd van verzekerd dat uw eigendommen zonder schade op de nieuwe locatie arriveren. 

In het geval van een verbouw of nieuwbouw project kunnen wij er in overleg met uw bouwcoördinator altijd voor zorgen dat de verhuiswerkzaamheden afgestemd worden op de bouwwerkzaamheden.

Schoolverhuizing Alfa College

Dé schoolverhuizer van Drenthe

Vertrouwd verhuizen sinds 1935. Wij hebben al bijna 100 jaar verhuiservaring en zijn actief in alle dorpen en steden rondom onze vestigingsplaats Hoogeveen. Hierbij kunt u denken ondere andere denken aan bijvoorbeeld: Emmen, Beilen, Assen, Meppel en nog veel meer!

verhuisadviseur

Uw huidige adres
  Persoonsgegevens: