Over Ons

Vertrouwd verhuizen sinds 1935

DGO verhuizingen onderscheidt zich door een no-nonsense mentaliteit, hoge kwaliteit en een snelle afwerking. Wij hebben al bijna 100 jaar verhuiservaring en in die jaren hebben we ons naast het verplaatsen van uw inboedel gespecialiseerd in verschillende soorten verhuizingen die een andere aanpak vergen dan een reguliere verhuizing. Hierbij kunt u denk aan het verhuizen van senioren naar een verzorgingshuis, het verhuizen van alle soorten piano’s en verre verhuizingen naar het buitenland.

Voor overige uitdagingen die bij een verhuizing komen kijken kunt u ook bij ons terecht. Wilt u dat uw computerapparatuur op de nieuwe locatie weer wordt aangesloten? Of dat uw kast ook weer in elkaar wordt gezet? Voor kleine klusjes kunt u gebruik maken van onze handyman service. Wat het ook is, uw probleem is onze uitdaging!

Wij bedienen ook zakelijke klanten met eenvoudige en complexe bedrijfsverhuizingen van alle formaten. 
Verder hebben wij ons bij DGO verhuizingen door de jaren heen gespecialiseerd als een zakelijke verhuisservice voor de zorg. Zo voeren wij regelmatig verhuizingen uit voor onder andere de volgende zorginstellingen: NNCZ, ZZWD, Treant & Ambiqu.

Heeft u nog geen nieuwe plek voor uw goederen? Uw inboedel kan voor korte of langere tijd worden opgeslagen bij DGO. De goederen worden in afsluitbare containers geladen en in speciale stofvrije ruimten opgeslagen. De opslagruimtes worden verwarmd, zodat uw inboedel altijd in optimale conditie blijft.

Moderne DGO verhuiswagen