Senioren verhuizing

Verhuizen naar verzorgingshuis

Hulp bij verhuizen ouderen

Gaat uw vader, moeder of ander familielid op leeftijd binnenkort verhuizen naar een verzorgingshuis? Senioren verhuizen is een vak apart en wij ontzorgen u tijdens de gehele verhuizing. Het verhuizen van ouderen naar een verzorgingstehuis is een ingrijpende verandering voor diegene die verhuisd wordt. Wij voeren dit soort verhuizingen bij DGO verhuizingen dagelijks uit en we weten dat dit type verhuizing een andere aanpak vergt dan een reguliere verhuizing. 

Uit onze ervaring blijkt dat de verhuizing van iemand zijn vertrouwde omgeving naar een verzorgingshuis een grote stap is waar al veel stress en regelwerk bij komt kijken.  Het is voor ons dan ook van groot belang dat wij de stress van de verhuizing bij u weg kunnen nemen, zodat u uw familielid de volledige aandacht kunt geven. Daarnaast voeren wij de verhuizing ook snel en volledig uit. Uw familielid kan s’ochtends opstaan in het huidige verblijf en s’avonds naar bed gaan in een compleet ingerichte omgeving in de nieuwe woning. 

Dit doen wij door een volledig aanbod van diensten aan te bieden, zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken. Hierbij kunt u naast het fysiek verhuizen van de eigendommen bijvoorbeeld denken aan:

 

 • Fotolijsten en schilderijen verpakken wij in een speciale kist.
 • Waardevolle bezittingen zoals bijvoorbeeld familie erfstukken worden extra goed verpakt.
 • Wij demonteren en monteren meubels en kasten.
 • Zelfs het in en uitpakken van uw kasten is mogelijk.
 • Het verwijderen van lampen en het monteren hiervan.
 • Alles binnen 1 dag
 • Indien nodig tijdelijk of langdurige opslag (verwarmd en stofvrij. In een afgesloten kisten in een ruimte met alarm).
 • Wij kunnen tot de 4e verdieping met een verhuislift werken, dit gaat snel en scheelt veel overlast voor de rest van de appartement bewoners.
 • Vooraf leveren van dozen.
 • Indien van toepassing regelen wij een vergunning om op uw verhuisdag met de verhuisauto bij uw woning te mogen parkeren.
 • Het verwijderen en afvoeren van los tapijt en de woning veegschoon opleveren is ook mogelijk.

Verhuizing regelen op afstand

Moet u een verhuisbedrijf inschakelen voor uw familielid in Drenthe, maar bent u daar zelf niet meer woonachtig? Dat is geen enkel probleem. Onze ervaren verhuisadviseurs kunnen na één intake gesprek samen met u een gedetailleerde inventarisatie maken van de benodigde werkzaamheden.

 Aan de hand van de werkzaamheden wordt er een duidelijke dagplanning gecreëerd, zodat de verhuizing op de door u gekozen datum snel en efficient uitgevoerd kan worden. Verder heeft u altijd 1 vast contactpersoon waarmee u op afstand kunt communiceren in het geval dat er iets wijzigt in de situatie. Dit voorkomt onnodig reizen.

DGO verhuizingen, dé senioren verhuizer van Drenthe

Als hét verhuisbedrijf van Drenthe heeft DGO verhuizingen jarenlange ervaring in gespecialiseerde verhuizingen en zijn we actief in alle dorpen en steden rondom onze vestigingsplaats Hoogeveen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: Emmen, Beilen, Assen, Meppel en nog veel meer!

Voor meer informatie over onze verhuisservice kunt u ook telefonisch: 0528-227807 of via de e-mail: info@dgoverhuizingen.nl contact met ons opnemen.

verhuisadviseur

Uw huidige adres
  Uw nieuwe adres


  Persoonsgegevens: