Zakelijke verhuizingen

Onze diensten

Bedrijfsverhuizing

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen met uw bedrijf en zoekt u een ervaren verhuisbedrijf om dit voor u te doen? DGO verhuizingen is zeer ervaren op het gebied van zakelijke verhuizingen. Van eenmanszaken tot aan multinationals, wij kunnen alle soorten verhuizingen voor u uitvoeren tegen een scherpe prijs. In goed overleg kijken we samen met u naar de situatie en wordt er een efficient actieplan opgesteld, zodat u en uw werknemers zo min mogelijk hinder ondervinden van de verhuizing. Op verzoek is een eventuele weekendverhuizing ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om te informeren naar de mogelijkheden. Wij garanderen u altijd een zorgeloze verhuizing.

Zorgverhuizing

De beste zorg verhuizer van Drenthe

Een verhuizing in de zorg is vaak vele malen complexer dan een reguliere zakelijke verhuizing. Naast het feit dat er vaak kostbare bezittingen worden vervoerd hebben we ook te maken met mensen. Dit betekent dat er rekening gehouden moet worden met zeer veel verschillende factoren en dat er ook absoluut geen ruimte is voor fouten.

 Wij hebben ons bij DGO verhuizingen door de jaren heen gespecialiseerd als een zakelijke verhuisservice voor de zorg. Zo voeren wij regelmatig verhuizingen uit voor onder andere de volgende zorginstellingen: NNCZ, ZZWD, Treant & Ambiq.

Schoolverhuizingen

Moet er op uw school binnenkort iets verhuisd worden en zoekt u een ervaren verhuisbedrijf om dit voor u te doen? De verhuisservice van DGO verhuizingen is zeer ervaren op het gebied van schoolverhuizingen. Van het verhuizen van één klaslokaal tot aan een hele school, wij kunnen alle soorten verhuizingen voor u uitvoeren tegen een scherpe prijs. In goed overleg kijken we samen met u naar de situatie en wordt er een efficient actieplan opgesteld, zodat u en uw leerlingen zo min mogelijk hinder ondervinden van de verhuizing. Het is voor ons bijvoorbeeld ook mogelijk om de verhuizing in het weekend of in de schoolvakanties uit te voeren.

Tijdelijke en langdurige opslag

Voor de opslag van kantoormeubilair of overige zaken bent u bij DGO Verhuizingen aan het goede adres. Wij bieden al jarenlang een veilige en vertrouwde opslagfaciliteit aan voor alle bedrijven in Drenthe en de omringende omgeving. U kunt altijd bij ons terecht voor al uw vragen omtrent opslagmogelijkheden of informatie over onze loods. Onze zeer ervaren adviseurs kunnen u bij elke vraag ondersteunen en u ook adviseren bij complexere situaties.

Hieronder vindt u de voordelen van onze loods:

  • Uw inboedel wordt veilig opgeslagen in een volledig afgesloten kist.
  • De temperatuur in onze loods wordt perfect gereguleerd om altijd de beste opslagcondities te kunnen bieden.
  • Flexibele opslag periode. U bepaalt zelf hoe lang of kort u de opslag nodig heeft. 
  • Voorzien van een uitgebreid alarmsysteem.  Om altijd de veiligheid van uw eigendommen te kunnen waarborgen.
  • Flexibel in het volume. Of u nu veel of weinig op wilt slaan. Bij ons is alles mogelijk.
Zakelijke verhuizing kantoor

Hét zakelijke verhuisbedrijf van Drenthe

Vertrouwd verhuizen sinds 1935. Wij hebben al bijna 100 jaar verhuiservaring en zijn actief in alle dorpen en steden rondom onze vestigingsplaats Hoogeveen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: Emmen, Beilen, Assen, Meppel en nog veel meer!

verhuisadviseur dgo

Persoonsgegevens


    Uw huidige adres: