Vertrouwd verhuizen
sinds 1935

Verhuizen?

Particulier

Particuliere verhuizingen

Verhuizen? Daar wilt u geen zorgen van hebben en het moet ook snel geregeld zijn. Met de verhuisservice van DGO wordt uw verhuizing volledig ontzorgd en is het ook binnen 1 dag geregeld. Met behulp van een duidelijke planning en afspraken die we vooraf samen met u bespreken weet u altijd precies waar u aan toe bent. Ons “Erkende verhuizer” keurmerk garandeert kwaliteit en zorgt ervoor dat u ook optimaal verzekerd bent. 

Klik op de onderstaande button voor meer informatie over onze verhuis service.

Zakelijk

Zakelijk verhuizing

Zakelijke verhuizingen

Zakelijk verhuizen? Ieder bedrijf is anders en elke zakelijke verhuizing  vergt een andere aanpak. Of het nu een complete magazijnverhuizing of de verhuizing van een client in een zorginstelling betreft, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van een passend advies. Onze verhuisadviseur met jarenlange ervaring inventariseert  samen met u de benodigde werkzaamheden en blijft gedurende het gehele project ook uw persoonlijke aanspreekpunt.

Klik op de onderstaande button voor meer informatie over onze zakelijke verhuizingen.

Opslag

Opslag van goederen

Tijdelijke opslag voor uw inboedel? Uw inboedel is bij DGO verhuizingen in goede handen. Wij hebben een opslagfaciliteit die toegankelijk is voor zowel particuliere en zakelijke klanten. In ons stofvrije magazijn wordt de temperatuur en luchtvochtigheid gereguleerd om zo optimale opslagcondities te kunnen waarborgen. Daarnaast zijn uw eigendommen verzekerd tijdens de opslag.  Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw eigendommen.  

Klik op de onderstaande button voor meer informatie over onze opslagfaciliteit.

Verhuizen in Nederland

Of het nu gaat om een kleine verhuizing of een grote verhuizing naar de andere kant van het land, bij een verhuizing komt veel kijken en dit brengt vaak veel stress met zich mee. 

Dit terwijl verhuizen helemaal niet stressvol hoeft te zijn. Met onze verhuisservice wordt de verhuizing altijd in één dag uitgevoerd.  Na uw offerteverzoek zal één van onze ervaren verhuisadviseurs bij u langs komen om uw wensen en eventuele bijzonderheden te inventariseren. Daarnaast zal de adviseur uitgebreid met u doornemen hoe de verhuis dag eruit zal komen te zien. Of het nou een grote of kleine verhuizing betreft, wij zorgen altijd voor een zorgeloze en efficiënte verhuizing.

Wij werken alleen met vaste teams van goed opgeleide en ervaren verhuizers. Hiermee zorgen we er voor dat de verhuizing efficient en probleemloos uitgevoerd wordt. Bij ons gaat dan ook alles in één dag. 

 Uw eigendommen verdienen uiteraard het beste verhuismateriaal. Wij werken dan ook met moderne verhuiswagens, goede inpakmaterialen en hebben verschillende types eigen verhuisdozen, zodat uw bezittingen altijd op de juiste manier vervoerd worden. Foto lijsten en schilderijen verpakken wij bijvoorbeeld in een speciale kist om schade te voorkomen.

Verhuizen in Nederland
Erkende verhuizers keurmerk

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij zijn voorzien van het branchekeurmerk “Erkende Verhuizers“. Dit geeft aan dat wij als verhuisbedrijf voldoen aan alle kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, goede consumentenvoorwaarden, veiligheid en milieu. Ons belangrijkste doel is dan ook altijd om u 100% tevreden naar uw nieuwe locatie te krijgen. Verder betekent dit ook dat al uw eigendommen 100% verzekerd zijn zonder eigen risico tijdens de verhuizing middels het Erkende verhuizers garantie certificaat. 

Dankzij onze goed ingewerkte verhuisteams en een goede planning kunnen wij u naast een hoge kwaliteitsstandaard ook nog een scherpe prijs aanbieden. 

De totale kosten voor een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Zoals bijvoorbeeld de grootte van de inboedel, de grootte van de nieuwe en bestaande woning en de toegankelijkheid. Onze verhuisadviseur kan u ondersteunen in het maken van verschillende keuzes bij de verhuizing die van invloed zijn op de prijs. Hierdoor blijft goedkoop verhuizen mogelijk.

DGO Verhuizingen

Over ons
Wij zijn een verhuisbedrijf gevestigd in Hoogeveen. We zijn actief sinds 1935 en door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke soort verhuizing voor u tot in de puntjes verzorgen.
Particuliere verhuizingen
Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn. Met onze verhuisservice wordt de verhuizing ook altijd in één dag uitgevoerd. Of het nou een grote of kleine verhuizing betreft, wij zorgen altijd voor een zorgeloze en efficiënte verhuizing.
Seniorenverhuizing
Gaat uw vader, moeder of ander familielid op leeftijd binnenkort verhuizen naar een verzorgingshuis? Het verhuizen van ouderen naar een verzorgingstehuis is een ingrijpende verandering voor diegene die verhuisd wordt en wij weten dat dit type verhuizing een andere aanpak vergt dan een reguliere verhuizing. 
Pianoverhuizing
Het verhuizen van een piano is zeer specialistisch werk. Naast het immense gewicht, zijn piano’s vaak ook onhandig en is het vrijwel onmogelijk om deze een trap op of af te krijgen. Een piano is vaak een waardevol en kostbaar instrument die u graag ten alle tijde in topconditie houdt. Met onze jarenlange ervaring in het verhuizen van piano’s weten wij precies wat er bij een piano verhuizing komt kijken. 

Bedrijfsverhuizing
Zoekt u een verhuisbedrijf voor een zakelijke verhuizing? DGO verhuizingen is zeer ervaren op het gebied van kantoor verhuizingen. Van eenmanszaken tot aan multinationals, wij kunnen alle soorten bedrijfsverhuizingen voor u uitvoeren tegen een scherpe prijs. Op verzoek is een eventuele zakelijke weekendverhuizing ook mogelijk.
Zorgverhuizing
Een verhuizing in de zorg is vaak vele malen complexer dan een reguliere zakelijke verhuizing. Naast het feit dat er vaak kostbare bezittingen worden vervoerd hebben we ook te maken met mensen. Dit betekent dat er rekening gehouden moet worden met zeer veel verschillende factoren en dat er ook absoluut geen ruimte is voor fouten. 
Wij hebben ons bij DGO verhuizingen door de jaren heen gespecialiseerd als een zakelijke verhuisservice voor de zorg. Zo voeren wij regelmatig verhuizingen uit voor onder andere de volgende zorginstellingen: NNCZ, ZZWD, Treant & Ambiq.
Schoolverhuizing
DGO verhuizingen is zeer ervaren op het gebied van schoolverhuizingen. Van het verhuizen van één klaslokaal tot aan een hele school, wij kunnen alle soorten  verhuizingen in het onderwijs voor u uitvoeren tegen een scherpe prijs. Het is ook mogelijk om de onderwijs verhuizing in het weekend of in de schoolvakanties uit te voeren.